Ce facem

Scopul nostru

Scopul acestei asociatii este sa venim in sprijinul tinerilor iesiti din sistem, sa le oferim din putinul nostru si sa facem impreuna un plan pentru ca viitorul lor sa fie unul mai bun.

Timp de un an, dorim sa ii gazduim, sa le dam o speranta si sa ii integram in societate. Vrem ca de aceasta data sa poata pleca in lumea mare fara sa poarte pe umerii lor povara zilei de maine.

10

an
Asociatia Eliezer

2000

de
Voluntari

230

de
Parteneri

160

Proiecte
realizate

Afla Mai multe..

Obiectele Asociatiei

  • Colaborarea cu DGASPC
  • Parteneriate cu asociatii nonguvernamentale, centre, insitutii care au ca beneficiari tinerii proveniti din medii defavorizate
  • Identificarea tinerilor care parasesc sau ies din sistemul de protectie sociala
  • Implementarea unui program de orientare profesionala in vederea angajarii
  • Consiliere si suport in orientarea profesionala
  • Desfasurarea unor activitati de dezvoltare personala
  • Organizarea de tabere si activitati de petrecere timpului liber

1 an de ELIEZER

1 AN de ajutor necondiționat în comunitatea noastră! 
Pentru multă lume, data de 26 august reprezintă doar o altă zi în calendar, însă pentru noi, oamenii din Asociația ELIEZER, e o zi încărcată de amintirea începutului de drum anevoios, de compasiunea pentru sufletele greu încercate, de dorința de mai bine și bucuria lucrului bine făcut, de încrederea într-un viitor mai luminos. 
 
La împlinirea primului an de la înființarea Asociației ELIEZER, se cuvine să facem bilanțul, să ne bucurăm împreună de reușitele noastre, să fim recunoscători că Dumnezeu a fost și este mereu ajutorul nostru, aducând laolaltă oameni inimoși și dornici să-i ajute la rândul lor pe cei necăjiți. A fost un an plin de gânduri și griji pentru ziua de mâine, dar și de speranțe și multe șanse în plus pentru orfanii și pentru familiile nevoiașe din comunitatea noastră.
 
✔️Am renovat și reparat: case ale unor oameni neputincioși în fața sorții.
✔️Am consiliat și îndrumat: oameni cu probleme privind utilitățile sau documentele personale.
✔️Am adunat: reputație, fonduri, donații de alimente, haine, produse de igienă, aparatură electrocasnică.
✔️Am organizat: campanii caritabile, evenimente și întâlniri de socializare pentru copiii și tinerii instituționalizați, tabăra pentru copiii din centrele de plasament.
✔️Am colaborat: cu oameni de bine (unii devenind voluntari Eliezer), cu instituții locale și județene, cu școli, cu firme.
 
Cu gândul la al doilea an ce ne bate la ușă, dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au crezut în noi și ne-au sprijinit moral și financiar în numeroasele proiecte desfășurate și ne luăm angajamentul de a fi vocea celor nevoiași și pe viitor, ajutând, oferind iubire, speranță și siguranță.
La mulți ani, ELIEZER ! 
 
#ELIEZER #aniversare#comunitate#AjutămÎmpreună